Santon prestúpil z milánskeho Interu do Newcastlu

NETKY.SK • 31 August 2011, 13:41 • 2 min
Santon prestúpil z milánskeho Interu do Newcastlu

Santon prestúpil z milánskeho Interu do Newcastlu - Futbal Anglický futbalový klub Newcastle United získal z milánskeho Interu obrancu Davideho Santona a podpísal s ním päťročný kontrakt. Britské médiá hovoria o prestupovej čiastke na úrovni 5 miliónov li

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalový klub Newcastle United získal z milánskeho Interu obrancu Davideho Santona a podpísal s ním päťročný kontrakt. Britské médiá hovoria o prestupovej čiastke na úrovni 5 miliónov libier.
      Po príchode do Interu odohral 20-ročný Santon za inter 40 duelov, druhú polovicu uplynulej sezóny strávil na hosťovaní v Cesene. "Je to kvalitný ľavý obranca a verím, že sa v Anglicku rýchlo adaptuje," vyhlásil kouč Newcastle Alan Pardew.
      Newcastle má za sebou úspešný vstup do novej ligovej sezóny, keď v troch zápasoch nazbieral klub sedem bodov. Pred koncom prestupovej uzávierky ešte plánuje získať útočníka Sochaux Modibo Maigu.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies