Santigold ponúkla novú verziu klipu Can't Get Enough Of Myself

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 15:07 • 2 min
Santigold ponúkla novú verziu klipu Can't Get Enough Of Myself

NEW YORK - Americká speváčka Santigold zverejnila novú verziu videoklipu ku skladbe Can't Get Enough of Myself.

slovakia

left justify in out

Pôvodná online verzia klipu umožňovala fanúšikom a fanúšičkám 39-ročnej interpretky stať sa s pomocou webkamery súčasťou videa. Nové vyhotovenie klipu, ktorý Santigold zverejnila prostredníctvom služby YouTube, síce už neponúka prvok interaktivity, zato sa v ňom objavujú aj tváre známych osobností ako Jay Z, Pharrell Williams, Andy Samberg či Olivia Wilde. Skladba Can't Get Enough Of Myself je súčasťou speváčkinho albumu 99 Cents.


Santigold, vlastným menom Santi White, začala kariéru v hudobnom priemysle v A&R oddelení vydavateľstva Epic Records. Túto pozíciu však neskôr opustila, aby sa mohla ako textárka a výkonná producentka podieľať na albume How I Do (2001) speváčky Res.

 

Ako speváčka začala pôsobiť v roku 2003 v punkovej kapele Stiffed, ktorá vydala EP s názvom Sex Sells (2003) a album Burned Again (2005). Po rozpade formácie sa vydala na sólovú dráhu a pod prezývkou Santogold začala pracovať na debutovom eponymnom albume, ktorý vyšiel v roku 2008. O rok neskôr si zmenila umelecké meno na Santigold a v roku 2012 vydala druhú štúdiovku Master Of My Make Believe. Koncom februára jej vyšiel spomínaný album 99 Cents.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona