"Santa Claus" Tomi Kid vyzýva: Poraďte mi, ktorým rodinám pomôžeme na Vianoce!

NETKY.SK • 15 December 2017, 14:20 • 2 min
"Santa Claus" Tomi Kid vyzýva: Poraďte mi, ktorým rodinám pomôžeme na Vianoce!

GALANTA - Už je z toho tradícia. Tomi KID Kovács, najznámejší slovenský boxerista, bude pred Vianocami znovu pomáhať rodinám v núdzi. Čitateľov Netiek vyzýva, aby mu dali tipy na rodiny, ktoré to potrebujú.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tomi KID Kovács má momentálne práce nad hlavu. Finišuje totiž s dokončením budovy svojej  novej boxerskej akadémie. Často aj do neskorých hodín upravujú všetko tak, aby mohli akadémiu slávnostne otvoriť deň pred Štedrým dňom. A práve Vianoce sú pre Tomiho významné sviatky.

 

"Snažím sa pomáhať po celý rok, ale na Vianoce by sme mali ešte viac," hovorí Tomi. "Už šiesty rok sa snažím pomôcť trom či štyrom rodinám, ktoré si nemôžu dovoliť mať pekné Vianoce. S pomocou priateľov im zabezpečíme stromčeky aj nejaké darčeky. Jednu rodinu toho roku už mám, ale čitateľov Netiek a tých, čo ma poznajú, chcem vyzvať, aby mi dali tipy na ďalšie rodiny, ktoré pomoc potrebujú," vyzval Tomi čitateľov portálu Netky.sk.

 

Čo všetko musia ešte stihnúť a ktorú rodinu už majú vybratú, sa dozviete v priloženom videu. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies