Saného hodnota na prestupovom trhu šla rapídne nadol

NETKY.SK • 16 Máj 2020, 10:45 • 2 min
Saného hodnota na prestupovom trhu šla rapídne nadol

Bayern Mníchov mal o hráča Manchestru City Leroya Saného záujem už pred rokom. Vtedy však City požadovalo za 24-ročného nemeckého reprezentanta 125 miliónov eur a to bolo priveľa. Bayern cúvol, ale po roku nemecký šampión svoj záujem o ofenzívneho záložníka zopakoval.

slovakia

left justify in out

Sané túži po Mníchove 

Tentoraz sa však kluby bavia v úplne inej cenovej relácii. Bayern ponúka 40 miliónov, ManCity požaduje o 10 miliónov viac. A zdá sa, že sa môžu dohodnúť. "Bayern má reálny záujem a Sané chce do Mníchova. Obe strany sú ochotné stretnúť sa a rokovať o päťročnej zmluve," informuje portál športového denníka Kickera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NBGRFX (@nbgrfx_),

 

Dôvody poklesu hodnoty za mladého Nemca 

Tri dôvody, pre ktoré by sa Sané mohol presťahovať z Manchestru do Bavorska aj za reálne oveľa nižšiu sumu ako pred rokom, sú podľa nemeckých médií tieto: "Posledný rok zmluvy v ManCity, nulová sezóna 2019/2020 pre potrhané väzy v pravom kolene a napokon súčasná koronakríza a z nej plynúce plošné zníženie cien za prestupy hráčov. Je nepochybné, že aj trhová hodnota Saného išla rapídne dolu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leroy Sané 🇩🇪 (@leroy19sanety),

 

Úspechy s Manchestrom City 
Sané prišiel do Manchestru City v roku 2016 zo Schalke 04 Gelsenkirchen za 51 miliónov eur. V Anglicku si pripísal dva majstrovské tituly a tešil sa aj z triumfu v Anglickom ligovom pohári ako aj FA Cupe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leroy Sané (@leroysane19),

 

Vážne zranenie 

Po vážnom zranení kolena vlani v auguste vynechal celú doterajšiu sezónu 2019/2020. Keď sa už konečne chystal na návrat na trávniky, prišla koronakríza. V Premier League dosiaľ nastrieľal 25 gólov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies