Sane opustil nemecký tím, údajne pre súkromné dôvody

NETKY.SK • 7 September 2018, 20:46 • 2 min
Sane opustil nemecký tím, údajne pre súkromné dôvody

BERLÍN - Nemecký futbalista Leroy Sane opustil v piatok pre súkromné dôvody národný tím, dva dni pred nedeľňajším prípravným zápasom proti Peru. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

 

Sane hral vo štvrtok v prípravnom zápase proti majstrom sveta z Francúzska, keď ako striedajúci hráč prišiel na ihrisko v 83. minúte. Neskôr opustil tímový hotel v Mníchove z osobných dôvodov po konzultácii s trénerom "Nationalelf" Joachimom Löwom. Uviedla to vo vyhlásení Nemecká futbalová federácia (DFB).

Okolo nemeckého útočníka sa naposledy rozpútala veľká diskusia po tom, čo ho Löw nenominoval do 23-člennej nominácie na MS do Ruska. Pred zápasom s Francúzskom ho spoluhráč Toni Kroos chválil, ale aj kritizoval. "V podstate je to hráč, ktorý má všetko potrebné na to, aby sa stal absolútnou svetovou triedou. Ale človek má pocit, že mu musí hovoriť, ako to má robiť," povedal Kroos na tlačovej konferencii.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies