Sandra Bullock: Samu seba by som nikdy nenakrúcala pri sexe!

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 09:36 • 2 min
Sandra Bullock: Samu seba by som nikdy nenakrúcala pri sexe!

BRATISLAVA - Americká herečka Sandra Bullock si myslí, že sa pred kamerou nevie tváriť sexi. Nahote sa však nebráni, keďže vraj môže byť zábavná.

slovakia

left justify in out

"Nie je na tom nič sexi - je to vtipné. Nie je to intímne. Nevyzliekam sa, aby som bola sexi, dokážem to len vtedy, ak z toho má byť zábava. Vo filme, nie v skutočnom živote," uviedla v talkšou Grahama Nortona. Svoje telo ukázala napríklad v romantickej komédii Návrh (2009) a spolu s moderátorkou Chelseou Handler nakrútila vtipné video, v ktorom sa nahé v sprche pohádali. Bullock tiež vyhlásila, že by samu seba nikdy nenakrúcala pri sexe. "Ak neviete, že vás natáčajú, podľa mňa musíte vyzerať hrozne. Ale všimnite si, že keď už niekto má erotickú nahrávku, všetko je krásne nasvietené a sú v správnom uhle," poznamenala. Štyridsaťosemročná Sandra Bullock začala svoju hereckú kariéru v 80. rokoch minulého storočia, no jej meno sa dostalo do povedomia verejnosti až vďaka filmom Nebezpečná rýchlosť (1994), Kým si spal (1995), Magická posadnutosť (1998) či 28 dní (2000). Na svojom konte má niekoľko komédií ako Miss špeciálny agent (2000), Láska s výstrahou (2002), Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná (2005) či spomínaný Návrh. V roku 2010 získala Oscara za hlavnú rolu v športovej dráme Splnený sen (2009). Informácie zverejnila webstránka www.femalefirst.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies