Sandra Bullock naložila Clintonovej kvôli Trumpovi: Dúfam, že vás nechá zatknúť!

NETKY.SK • 30 Október 2017, 17:24 • 2 min
Sandra Bullock naložila Clintonovej kvôli Trumpovi: Dúfam, že vás nechá zatknúť!

Oskarová herečka Sandra Bullock (Gravitácia, Drsniačky, Kým si spal, Nebezpečná rýchlosť, Miss špeciálny agent) sa poriadne obula do niekdajšej prvej dámy Hillary Clintonovej. Zdá sa, že slávna herečka už má plné zuby toho, ako neúspešná prezidentská kandidátka neustále kritizuje prezidenta Donalda Trumpa.

slovakia

left justify in out

"Keď nemáte rada našeho prezidenta, môžete pokojne odísť z krajiny a nikdy sa už nevrátiť. Ste len žiarlivá ženská, ktorá nemá s Trumpom nič spoločné. Dúfam, že vás čoskoro nechá zatknúť," adresovala Clintonovej drsné slová na serveri TrumpFriends.info.

 

Na tlačovej konferencii k filmu "Víťazstvo je naše" dodala, že jej v prvom rade ide o to, aby Spojené štáty boli tou najlepšou krajinou a aby sa jej synom žilo v USA čo najlepšie. Bola by vraj tiež rada, keby sa za lepšiu Ameriku bili všetci Američania. "Mali by vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a ozvať sa. Ozvať sa a prejaviť svoju vôľu," povedala.

 

Samu seba považuje za pomerne otvorenú rôznym názorom, píšu Parlamnetné noviny.cz. Z jej rodičov jeden volil demokratov a druhý republikánov, ale žili spolu, hovorili spolu a rozhodne medzi nimu neboli hlboké priekopy, ako dnes vidíme v americkej spoločnosti a ktoré podľa herečky prehlbuje napríklad Hillary Clintonová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies