Sandra Bullock a Melissa McCarthy si zahrajú v policajnej komédii

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 05:19 • 2 min
Sandra Bullock a Melissa McCarthy si zahrajú v policajnej komédii

Sandra Bullock a Melissa McCarthy si zahrajú v policajnej komédii - Celebrity Sandra Bullock a Melissa McCarthy si zahrajú v policajnej komédii scenáristky Katie Dippold a režiséra Paula Feiga. Snímka, ktorá zatiaľ nemá názov, by mala sledovať napätý prac

slovakia

left justify in out

img

Sandra Bullock a Melissa McCarthy si zahrajú v policajnej komédii scenáristky Katie Dippold a režiséra Paula Feiga. Snímka, ktorá zatiaľ nemá názov, by mala sledovať napätý pracovný vzťah medzi nervóznou, precitlivenou agentkou FBI (Bullock) a nekonvenčnou bostonskou policajtkou (McCarthy). Na svojej webovej stránke o tom informuje magazín The Hollywood Reporter.

Na scenári pre projekt z dielne 20th Century Fox pracuje Katie Dippold, ktorá napísala scenáre siedmich epizód komediálneho seriálu Parks and Recreation (2009). Režisérom a výkonným producentom bude Paul Feig, ktorý stál napríklad za úspešnou romantickou komédiou Dámska jazda (2011). Nakrúcať by sa malo v lete, čo podľa www.hollywoodreporter.com znamená, že sa tvorcovia snažia výrobu urýchliť tak, aby sa vošli do nabitého programu hviezdy seriálu Mike a Molly (2010) Melissy McCarthy a Paula Feiga, ktorý aktuálne pracuje na niekoľkých projektoch. Táto dvojica naposledy spolupracovala práve na spomínanej komédii Dámska jazda, ktorá McCarthy vyniesla nomináciu na Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe.

Štyridsaťsedemročná Sandra Bullock začala svoju hereckú kariéru v 80. rokoch minulého storočia, no jej meno sa dostalo do povedomia verejnosti až vďaka jej filmom Nebezpečná rýchlosť (1994), Kým si spal (1995), Magická posadnutosť (1998) či 28 dní (2000). Na svojom konte má niekoľko komédií ako Miss špeciálny agent (2000), Láska s výstrahou (2002), Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná (2005) či Návrh (2009). V roku 2010 získala Oscara za hlavnú rolu v športovej dráme Zrodenie šampióna.

Štyridsaťjedenročná Melissa McCarthy je známa napríklad ako Sookie St. James zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) alebo Dena zo sitkomu Samantha Who? (2007 - 2009). V súčasnosti účinkuje v spomínanom sitkome Mike a Molly, za ktorý v roku 2011 získala cenu Emmy. Zahrala si tiež vo filmoch Magické deviatky (2007), Záložný plán (2010) alebo Život je taký (2010).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona