Sanchez debutoval v drese Arsenalu, zatienil ho štvorgólový Sanogo

NETKY.SK • 3 August 2014, 11:20 • 2 min
Sanchez debutoval v drese Arsenalu, zatienil ho štvorgólový Sanogo

LONDÝN - Čilský futbalový reprezentant Alexis Sanchez si odbil svoj debut v drese londýnskeho Arsenalu.

slovakia

left justify in out

Elitný krídelník, za ktorého "kanonieri" zaplatili FC Barcelona 44 miliónov eur, nastúpil v sobotňajšom prípravnom stretnutí proti portugalskému tímu Benfica Lisabon. Duel bol súčasťou tradičného predsezónneho turnaja Emirates Cup.
      

Hlavnou hviezdou stretnutia však bol Sanchezov nový spoluhráč Yaya Sanogo. Francúzsky útočník mal leví podiel na triumfe 5:1, keď strelil až štyri góly. Čistý hetrik zaznamenal už v prvom polčase, štvrtý presný zásah pridal v 50. minúte, keď skóroval po dorážke strely Aarona Ramseyho. Gólový účet do siete lisabonského brankára Moraesa Artura uzavrel kostarický útočník Joel Campbell.
      

Dvadsaťjedenročný Sanogo prestúpil na sever Londýna v júli 2013 z Auxerre, pre zranenia však doteraz neodohral za Arsenal ani jeden zápas. "Yaya mal v posledných rokoch problémy so zraneniami. Keď sa však pozriete na jeho gólový rekord predtým, vzbudzuje rešpekt. Som presvedčený, že ho čaká u nás svetlá budúcnosť. Má iba 21 rokov, vo viacerých aspektoch mi pripomína Emmanuela Adebayora. Je to fyzicky výborne vybavený, silový útočník s dobrou technikou," povedal na adresu Sanoga tréner Arsenalu Arsene Wenger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies