Šanca na zotrvanie Ancelottiho v PSG je 50:50

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 13:43 • 2 min
Šanca na zotrvanie Ancelottiho v PSG je 50:50

PARÍŽ - Tréner čerstvého francúzskeho futbalového šampióna Paríža Saint-Germain Carlo Ancelotti sa ešte nerozhodol o svojej budúcnosti. V rozhovore publikovanom vo štvrtkovom vydaní denníka L'Equipe uviedol, že šanca na jeho zotrvanie na lavičke PSG je 50:50.

slovakia

left justify in out

"V tomto momente je to pol na pol. Som v Paríži spokojný. Zapadol som do koncepcie a navyše nepatrím k ľuďom, ktorí majú radi zmeny," povedal úspešný taliansky kouč. "Bol som veľmi sklamaný, keď som v roku 2011 musel odísť z Chelsea, a určite by som cítil veľký smútok aj pri odchode z Paríža. To je prirodzené," doplnil bývalý kormidelník Juventusu Turín, ktorý sa však v očiach futbalovej verejnosti zviditeľnil najmä ako šéf realizačného tímu AC Miláno v rokoch 2001 - 2009.

Ancelotti priviedol Parížanov k prvému ligovému titulu po devätnástich rokoch a okamžite o jeho služby prejavil záujem Real Madrid. Päťdesiattriročný Talian má však platný kontrakt s PSG ešte na nasledujúcu sezónu. "Ešte som sa nerozprával s majiteľmi klubu. V piatok sa máme osobne stretnúť. Uvidíme, ako to celé dopadne. Musím sa najprv pozhovárať s vedením, analyzovať končiacu sa sezónu a spýtať sa na tú nadchádzajúcu. Nie je to o tom, že by som chcel mať väčšie právomoci. Mojou úlohou je pripraviť tím čo najlepšie a to aj robím. Mám vynikajúcu oporu v športovom riaditeľovi Leonardovi. Aby som to zhrnul: Áno, chcem pokračovať v Paríži, ak to bude možné," šalamúnsky vyhlásil Carlo Ancelotti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona