Šanca na kompletnú sezónu NHL je už iba minimálna

NETKY.SK • 25 Október 2012, 07:15 • 2 min
Šanca na kompletnú sezónu NHL je už iba minimálna

Šanca na kompletnú sezónu NHL je už iba minimálna - Hokej Vedenie NHL si na to, aby sa sezóna mohla začať 2. novembra bez väčšej ujmy , postavilo ako posledný deň dosiahnutia novej kolektívnej dohody štvrtok.

slovakia

left justify in out

img

Vedenie NHL si na to, aby sa sezóna mohla začať 2. novembra "bez väčšej ujmy", postavilo ako posledný deň dosiahnutia novej kolektívnej dohody štvrtok.

Odohratie kompletnej 82-zápasovej sezóny 2012/13 v zámorskej hokejovej NHL je už "čoraz viac nepravdepodobné", vyhlásil v stredu komisár ligy Gary Bettman. 

Vedenie NHL si na to, aby sa sezóna mohla začať 2. novembra "bez väčšej ujmy", postavilo ako posledný deň dosiahnutia novej kolektívnej dohody štvrtok, ale minulotýždňové kontakty medzi vedením ligy a hráčskou asociáciou nenasvedčujú, že by sa termín mohol dodržať. 

"Hráčska asociácia nepristala na náš návrh a nepredstavila ani nijaký iný nový z vlastnej dielne. Na základe týchto skutočností to vyzerá, že 82-zápasová sezóna realitou asi nebude. I keď ešte nejaký čas zostáva, veci sa nehýbu dopredu tak, ako by sme si to predstavovali a sme sklamaní," podotkol Bettman na tlačovej konfrerencii, venovanej presunu NY Islanders z Nassau do Brooklynu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona