Šanca: Dnes sa opäť hrá o budúci charakter Slovenska

NETKY.SK • 10 Október 2015, 17:41 • 2 min
Šanca: Dnes sa opäť hrá o budúci charakter Slovenska

ŽILINA - Neustále sa rozširujúca séria káuz je dôkazom, že na Slovensku zlyháva systém aj v tých najzákladnejších veciach.

slovakia

left justify in out

V Žiline sa na tom dnes zhodli účastníci republikovej rady politickej strany Šanca. Podľa nich sa krajina neustále utápa v konkrétnych kauzách, ale súčasné parlamentné strany túto situáciu nedokážu riešiť. Agentúru SITA o tom informoval PR manažér strany Ľubor Kyselý. „Na jednej strane sa ideme súdiť s Bruselom a postupovať proti celej EÚ, na druhej strane máme ako prví vysporiadaný dlh s Kubou,“ nechápe priority vlády predsedníčka strany Eva Babitzová. Podľa nej je pre Slovensko jedinou alternatívou ostať v srdci Európskej únie a byť jej pevnou súčasťou nielen počas utrácania miliónových eurofondov.


„Sme presvedčení, že dnes sa opäť hrá o budúci charakter Slovenska. Potrebujeme lídrov, ktorí majú odvahu hovoriť občanom pravdu o stave krajiny a schopnosť riešiť ich problémy. Aj preto je našou prioritou uprednostniť pri správe vecí verejných odborníkov pred straníckymi funkcionármi,“ hovorí predsedníčka strany. Komplexným návodom, ako vrátiť Slovensko do rúk občanov a dostať ho medzi vyspelé európske krajiny, má byť program strany. Ten predstavilo vedenie Šance práve na republikovej rade. Vyjadrovať sa k nemu budú mať možnosť všetci členovia strany, ktorých má v súčasnosti Šanca v 101 mestách a obciach už 264 a ktorých koordinuje 44 okresných a 8 krajských kancelárií.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies