San Jose si upísalo českého nováčika Hertla na tri roky

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 09:08 • 2 min
San Jose si upísalo českého nováčika Hertla na tri roky

SAN JOSE - Devätnásťročný český hokejista Tomáš Hertl prestupuje z pražskej Slavie do tímu zámorskej NHL San Jose Sharks, s ktorým podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu.

slovakia

left justify in out

O tom, že sa účastník tohtoročného juniorského aj seniorského svetového šampionátu dohodol so "žralokmi" na podmienkach zmluvy, informovali zámorské médiá už na konci mája.

"Hertl je hráč, ktorý dobre číta hru. Videli sme ho na juniorských majstrovstvách sveta a pravidelne hráva seniorskú súťaž. Vždy patril medzi dominantných hráčov a dokázal sa presadiť proti starším aj fyzicky lepšie vyspelým hráčom," uviedol generálny manažér San Jose Doug Wilson.

Podľa portálu idnes.cz získa Slavia za Hertla, ktorý v uplynulej sezóne odohral za "zošívaných" vrátane play-off 54 zápasov s bilanciou 21 gólov a 17 asistencií, odstupné vo výške 240.000 USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies