San Antonio najlepším mužstvom na západe, na východe už osmička jasná

NETKY.SK • 24 Apríl 2012, 07:23 • 2 min
San Antonio najlepším mužstvom na západe, na východe už osmička jasná

San Antonio najlepším mužstvom na západe, na východe už osmička jasná - Ostatné športy Basketbalisti San Antonia Spurs spečatili v noci utorok svoju pozíciu najvyššie nasadeného mužstva do play off v Západnej konferencii jasnou výhrou 124 89 nad Portlando

slovakia

left justify in out

img

Basketbalisti San Antonia Spurs spečatili v noci utorok svoju pozíciu najvyššie nasadeného mužstva do play off v Západnej konferencii jasnou výhrou 124:89 nad Portlandom. 
      Spurs dva zápasy pred koncom rozhodli o svojej výbornej východiskovej pozícii obhájením vlaňajšieho prvenstva a pre zvyšok základnej časti budú môcť šetriť svojich ťahúňov - Tima Duncana, Tonyho Parkera i Manuho Ginobiliho. Svojho súpera v 1. kole sa môžu dozvedieť už v utorok, kedy v priamej konfrontácii o 8. priečku bude hosťom Utahu Phoenix. V prípade výhry domácich dôjde ku konfrontácii Jazz a Spurs, v opačnom prípade pri rovnakej bilancii oboch mužstiev budú mať karty v rukách Suns, lebo proti tímu zo Salt Lake City majú v skrátenej sezóne lepšiu vzájomnú bilanciu. 
      Vo Východnej konferencii je už všetko jasné ohľadne postupujúcej osmičky, pretože Milwaukee Bucks, napriek výhre nad Torontom už stratili šancu vybojovať si účasť v tohtoročnom play off. Rozhodol o tom úspech Philadelphie v New Jersey, ktorým 76ers zaklincovali svoj postup. Na východe tak bude postupujpcu osmičku tvoriť Chicago, Miami, Indiana, Boston, Atlanta, Orlando, New York a Philadelphia. 

      Výsledky:
      Indiana - Detroit 103:97, Washington - Charlotte 101:73, New Jersey - Philadelphia 87:105, Memphis - Cleveland 109:101, Milwaukee - Toronto 92:86, San Antonio - Portland 124:89.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies