Samuel L. Jackson si zahrá v režisérskom debute Brie Larson

NETKY.SK • 16 November 2016, 09:43 • 2 min
Samuel L. Jackson si zahrá v režisérskom debute Brie Larson

LOS ANGELES - Americký herec Samuel L. Jackson sa predstaví v pripravovanej komédii Unicorn Store, ktorá bude režisérskym debutom herečky Brie Larson. Dvadsaťsedemročná rodáčka z kalifornského Sacramenta si v novinke tiež zahrá a bude zároveň aj jej spoluproducentkou. Jackson a Larson si spolu nedávno zahrali vo filme Kong: Skull Island, ktorý by sa mal do slovenských kín dostať 9. marca.

slovakia

left justify in out

Herecké obsadenie snímky Unicorn Store doplnili Joan Cusack a Bradley Whitford. Autorkou scenára je Samantha McIntyre, pričom režisérom mal byť pôvodne Miguel Arteta a hlavnú úlohu mala stvárniť Rebel Wilson. Obaja ale od projektu odstúpili pre nevyhovujúci časový harmonogram. Novinka sa zameria na mladú ženu Kit v podaní Larson, ktorá po nasťahovaní sa späť k rodičom dostane tajomnú pozvánku do obchodu. V ňom otestuje svoje predstavy o tom, čo naozaj znamená dospieť. Snímku už začali nakrúcať v Los Angeles, termín jej premiéry však zatiaľ neoznámili.

 

Kariéru Samuela L. Jacksona poznačili predovšetkým dve priateľstvá - s hercom Morganom Freemanom, ktorý sa stal jeho mentorom, a režisérom Spikeom Leem. Ten mu dal rolu v romantickej dráme Tropická horúčka (1991), kde stvárnil narkomana. Nasledovali filmy ako Vysoká hra patriotov (1992), Jurský park (1993) či pre Jacksona prelomová snímka Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994) Quentina Tarantina. Za stvárnenie Julesa Winnfielda si vyslúžil nominácie na Oscara i Zlatý glóbus, na ktorý ho nominovali aj za filmy Proti múru (1994), Čas zabiť (1996) a Jackie Brownová (1997). Je známy aj zo snímok Smrtonosná pasca 3 (1995), Vyjednávač (1998), S.W.A.T. - Jednotka rýchleho nasadenia (2003), Izba 1408 (2007), Divoký Django (2012), Kingsman: The Secret Service (2014), Captain America: Zimný vojak (2014), Osem hrozných (2015) či Avengers 2: Vek Ultrona (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona