Samuel Eto´o prestúpil do Sampdorie Janov

NETKY.SK • 26 Január 2015, 10:19 • 2 min
Samuel Eto´o prestúpil do Sampdorie Janov

JANOV - Kamerunský futbalový útočník Samuel Eto'o prestúpil do Sampdorie Janov. V Taliansku už absolvoval lekárske testy, podpísal zmluvu a v nedeľu sledoval súboj Sampdorie s Palermom (1:1). Na tribúne mu robil spoločnosť prezident klubu Massimo Ferrero, ktorý neskôr novú akvizíciu predstavil fanúšikom.

slovakia

left justify in out

Prestup Eto´a sa dotiahol počas víkendu. Krátko po prílete do Janova ešte bývalý africký futbalista roka nechcel veľmi hovoriť o transfere z Evertonu. "Chcem len povedať, že som v skvelej forme, som hladný po víťazstvách a zo všetkého najviac chcem dosiahnuť cieľ, ktorý si zaslúži prezident klubu a celé mesto - dostať Sampdoriu do Ligy majstrov. Cítim sa super, som pripravený hrať a, pochopiteľne, chcem strieľať góly, aby som pomohol tímu k naplneniu cieľov. V Taliansku sa mi v minulosti darilo a nemôžem sa dočkať návratu. Sampdoriu som si vybral pre jej sympatický projekt," cituje eurosport.yahoo.com Eto'ove slová pre denník Secolo XIX. Detaily prestupu Eto´a by mali zverejniť v priebehu pondelka. 

 

Tridsaťtriročný Kamerunčan bol doteraz hráčom anglického Evertonu, jeho dres si obliekal len od uplynulého leta po príchode z FC Chelsea. Do Talianska sa vracia po štyroch rokoch. Dve sezóny strávil v Interi Miláno (2009 - 2011), kde bol súčasťou mužstva Josého Mourinha, ktoré v roku 2010 získalo trofeje v Serie A, Talianskom pohári i v Lige majstrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona