Samuel Eto'o na odchode zo Sampdorie už po týždni?

NETKY.SK • 2 Február 2015, 19:45 • 2 min
Samuel Eto'o na odchode zo Sampdorie už po týždni?

JANOV – Bývalá hviezda FC Barcelony a Interu Miláno by nečakane mohla byť na odchode zo Sampdorie kvôli roztržke s trénerom Sinišom Mihajlovićom. Do talianskeho klubu prestúpil z Evertonu iba pred týždňom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný (?) Kamerunčan sa dostal do hádky s trénerom Mihajlovičom, keď sa odmietol zúčastniť extra tréningu po nedeľňajšej prehre na pôde Torina. Eto'o debutoval práve v tomto zápase, keď sa na trávnik dostal v 71.minúte ako striedajúci hráč.

Eto'o sa po zápase namiesto tréningu rozhodol odcestovať do Milána, kde momentálne býva aj so svojou rodinou. Jeho vzťah s trénerom sa týmto činom vážne narušil a klub zvažuje zrušenie jeho zmluvy po vzájomnej dohode len týždeň od jeho príchodu.

Vedenie Sampdorie odmietlo komentovať správy o hráčovej roztržke s trénerom a vydali stanovisko, že Eto'o sa nezúčastnil tréningu z osobných dôvodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies