Samsung predstavil nové smartfóny Galaxy S8 a Galaxy S8+

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 11:25 • 2 min
Samsung predstavil nové smartfóny Galaxy S8 a Galaxy S8+

NEW YORK/LONDÝN – V New Yorku a Londýne predstavil včera elektronický gigant Samsung svoje dva nové smartfóny Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+.

slovakia

left justify in out

Nové smartfóny si užívatelia budú môcť kúpiť v štyroch rôznych farebných prevedeniach - Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver a Coral Blue. Na Slovensku sa začnú predávať od 28.apríla a ich cena bude 799 eur.

 

„Samsung Galaxy S8 a S8+ spúšťajú novú éru dizajnu aj skvelých služieb smart telefónov a otvárajú tak nové cesty k vnímaniu sveta,“ povedal prezident divízie mobilnej komunikácie Samsungu DJ Koh a dodal: “Galaxy S8 a S8+ sú dôkazom toho, že dokážeme znovu získať dôveru zákazníkov úplne novým vymedzením bezpečnostných možností, a stanú sa novým míľnikom trvalého odkazu smartfónov Samsung.”

 

 

Samsung Galaxy S8 bude mať 5,8 palcový displej Super AMOLED s Quad HD+ (2960 x 1440,570 ppi) a S8+ bude vybavený 6,2 palcovým displejom SUPER AMOLED s Quad HD+ (2960 x 1440, 529 ppi).

 

Telefóny sú vybavené prvým 10nm procesorom so 4GB operačnou pamäťou a 64GB úložiskom. Telefón podporuje MicroSD karty s kapacitou až 256 GB.

 

Zariadenie je odolné voči vode a prachu a využíva bezdrôtové nabíjanie. Vpredu je vybavený 8Mpx fotoaparátom a vzadu 12 Mpx fotoaparátom.

 

Novinkou je tlačidlo Bixby, ktoré umožňuje prechádzať aplikáciami hlasovými, dotykovými, vizuálnymi a textovými príkazmi. Okrem toho obsahuje širokú škálu biometrických technológií ako čítačka odtlačkov prstov, snímač dúhovky a systém rozpoznania tváre.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies