Samsung predstaví nový vlajkový mobil Galaxy S8 až koncom marca

NETKY.SK • 27 Február 2017, 15:43 • 2 min
Samsung predstaví nový vlajkový mobil Galaxy S8 až koncom marca

BARCELONA - Samsung v nedeľu (26. 2.) uviedol, že svoj nový vlajkový mobilný telefón Galaxy S8 predstaví až koncom marca. Juhokórejský koncern musel vlani v októbri stiahnuť z trhu Galaxy Note 7 z dôvodu prehrievania baterky po necelých dvoch mesiacoch predaja.

slovakia

left justify in out

Samsung na konci produktovej prezentácie na Svetovom mobilnom veľtrhu (Mobile World Congress) v Barcelone ukázal krátke video, ktorým ohlásil predstavenie modelu S8 na 29. marca. V uplynulých rokoch bol veľtrh v Barcelone pre Samsung príležitosťou na predstavenie nových špičkových produktov. Koncern bol tentoraz mierne zdržanlivý a posunul termín predstavenia nového vlajkového smartfónu.

 

Stiahnutie modelu Galaxy Note 7 z trhu a zastavenie jeho produkcie spôsobilo stratu dôvery zákazníkov a znížilo prevádzkový zisk Samsungu o 5,3 miliardy USD (5 miliárd eur).

 

(1 EUR = 1,0609 USD)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies