Sampras momentálne neplánuje pribudnúť k superkoučom

NETKY.SK • 10 December 2014, 11:52 • 2 min
Sampras momentálne neplánuje pribudnúť k superkoučom

NAÍ DILLÍ - Legendárny americký bývalý tenista Pete Sampras neplánuje v najbližšom období rozšíriť rady tzv. superkoučov typu Nemca Borisa Beckera (Srb Novak Djokovič) či Švéda Stefana Edberga (Švajčiar Roger Federer).

slovakia

left justify in out

"Boris aj Stefan sú trochu starší, majú odrastenejšie deti a ochotu cestovať. Ja momentálne nie som náchylný na pobyt mimo domu viac ako zopár týždňov v roku. Nevylučujem kapitánovanie či trénerskú rolu do budúcnosti, ale v niekoľkých najbližších rokoch sa obmedzím na občasné hranie exhibícií," povedal 14-násobný grandslamový šampión Sampras počas tretieho turnaja ázijskej medzisezónnej exhibičnej súťaže regionálnych miešaných družstiev International Premier Tennis League (IPTL) v indickom Naí Dillí, citoval ho magazín Tennis. 

 

Štyridsaťtriročný washingtonský rodák Sampras ukončil svoju kariéru na newyorských grandslamových US Open 2002, a to ziskom titulu. S herečkou Bridgette Wilsonovou má 12-ročného syna Christiana Charlesa a 9-ročného syna Ryana Nikolaosa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies