Sampras: Amerike dosť potrvá, kým sa vráti, kde bola

NETKY.SK • 9 December 2014, 11:08 • 2 min
Sampras: Amerike dosť potrvá, kým sa vráti, kde bola

NAÍ DILLÍ - Bývalý líder svetového rebríčka tenistov Pete Sampras odmietol chlácholiť fanúšikov amerického tenisu v súvislosti s perspektívami mužov z tejto krajiny.

slovakia

left justify in out

"Nevidím a nepoznám medzi našimi hráčmi nikoho, o kom by sa hovorilo čo i len v súvislosti s Top 10. Už nie sme v 90. rokoch minulého storočia a americkému tenisu dosť potrvá, kým sa vráti, kde bol," povedal 14-násobný grandslamový šampión Sampras v indickom Naí Dillí, kde hral na treťom zo štyroch turnajov medzisezónnej exhibičnej súťaže International Premier Tennis League (ITPL). Citovala ho publicistka Courtney Nguyenová v prehľadovej rubrike Daily Bagel na webe SI. 

 

"Tenis je medzičasom oveľa medzinárodnejší a globálnejší, hrá ho veľa detí vo všetkých krajinách. Aj z tohto dôvodu to majú Američania ťažšie," podotkol 43-ročný Sampras. Americkou jednotkou je čoskoro 30-ročný John Isner na 19. priečke v renkingu ATP, nasleduje 27-ročný Sam Querrey, 35. v počítačovom poradí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies