Šampión v kickboxe prehral boj s koronavírusom

NETKY.SK • 29 December 2021, 12:34 • 2 min
Šampión v kickboxe prehral boj s koronavírusom

Frederic Sinistra, šampión v kickboxe (41), zomrel na komplikácie súvisiace s covidom po tom, čo ho prepustili z nemocnice na jeho vlastnú žiadosť.

slovakia

left justify in out

Trojnásobný majster sveta sa podelil na sociálnej sieti o fotografie z nemocnice, ako dýcha kyslíkovou trubicou.

 

 

„Veľa sa ma pýtate na moje novinky, z celého srdca vám ĎAKUJEM. Cítim sa lepšie a lepšie, je o mňa veľmi dobre postarané... Korisť alebo dravec? Môj pohľad je úplne rovnaký ako na tento život. Nemusím hovoriť o mojom výbere. Pochod vpred mi bol daný, odkedy som sa narodil predčasne, a budem pokračovať v boji až do smrti ako muž, bez toho, aby som sa vzdal a zomrel bez ľútosti ...“ „Sila a česť,“ uviedol svoj status.

 

Z nemocničného zariadenia ho prepustili domov na jeho vlastnú žiadosť. Podceňoval liečbu lekárov a snažil sa vyliečiť sám. O týždeň neskôr zomrel na komplikácie spôsobené týmto ochorením. „Nikdy by nepripustil, aby to, čo sa mu stalo, bolo použité k šíreniu strachu a dôvodom očkovania,“ informovala manželka, ktorá má s kickboxerom syna Diega (9) a dcéru Céliu (16).

 

Možno vás zaujme: FNC: Newton má koronavírus, Végh bude boxovať proti Kinclovi!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies