Šampión UFC McGregor má na krku ďalší škandál, na Korzike ho zatkla polícia!

NETKY.SK • 13 September 2020, 15:08 • 2 min
Šampión UFC McGregor má na krku ďalší škandál, na Korzike ho zatkla polícia!

Prokuratúra v korzickom meste Bastia hlásila, že írsky zápasník sa nachádzal vo väzbe za údajné sexuálne zneužívanie niekoľko dní.

slovakia

left justify in out

2 dni na polícii

Na francúzskom ostrove v Stredozemnom mori bol Conor McGregor zatknutý ešte 10. septembra. Po 48 hodinách bo nakoniec prepustený. Ako tvrdí jeho právnik, "prepustenie prebehlo bez väčších následkov."

 

Prokurátor, ktorý mal na starosti tento prípad napísal ešte v deň zadržania nasledovné: "Po sťažnosti podanej 10. septembra, v ktorej boli vypovedané skutočnosti, ktoré možno kvalifikovať ako pokus o sexuálne násilie, bol za tieto činy Conor Anthony McGregor vypočúvaný na polícii a teraz sa nachádza v cele policajného zaistenia."

 

img

 

McGregorov hovorca pre styk s médiami uviedol, že "na adresu Conora popieram akékoľvek obvinenia." Právnik Emmanuelle Ramon zase uviedol, že jeho klient "bol prepustený pred zákonnou lehotou vyšetrovacej väzby a bez akéhokoľvek súdneho preskúmania" od podania sťažnosti. K obvineniam voči jeho osobe neboli poskytnuté žiadne ďalšie podrobnosti. 

 

Prehrešok z minulosti bol podobný

Šampióna bojových umení - známeho svojimi prehreškami - vyšetrovali už aj v roku 2019 na základe obvinenia zo znásilnenia. 

 

img

 

Mohlo by vás zaujímať: V Írsku obvinili McGregora zo sexuálneho napadnutia

 

Obvinila ho žena z Dublinu a k údajnému zločinu malo podľa jej výpovede dôjsť v hoteli v hlavnom meste Eire. O výsledku tohto vyšetrovania nie sú známe žiadne skutočnosti z dôvodu obmedzujúcich pravidiel ochrany súkromia v Írsku. A tiež preto, že - tak ako v iných sťažnostiach, ktoré sú proti šampiónovi UFC vznesené – je možné, že konanie bolo zrušené po dohode oboch strán.

 

Nevýhoda bohatých športovcov

McGregor však môže trpieť aj "kvôli" svojej popularite. V MMA patrí medzi najbohatších zápasníkov. Aj z tohto dôvodu nie je problém vyniesť proti nemu sťažnosť za napadnutie, alebo obťažovanie. Podobnou situáciou si prešiel aj futbalista Cristiano Ronaldo.

 

img

 

Čo robil na Korzike?

Conor sa na ostrove vo vodách Francúzska zúčastnil tzv. charitatívnej cesty po Stredozemnom mori, ktorú mal pôvodne absolvovať s monackou princeznou Charlene. Cieľom malo byť zvýšenie povedomia o nebezpečenstvách, ktoré ľudí postihujú na mori, ako aj bezpečnostných opatreniach v prípade plavby po otvorenom mori. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona