Šampión UFC Jon Jones je závislý od kokaínu, nastúpil na odvykačku

NETKY.SK • 7 Január 2015, 09:37 • 2 min
Šampión UFC Jon Jones je závislý od kokaínu, nastúpil na odvykačku

LAS VEGAS – Šampión v poloťažkej váhe UFC Jon Jones včera šokujúco oznámil, že ide na odvykačku.

slovakia

left justify in out

Vyhlásenie prišlo iba niekoľko dní po tom, čo v sobotu obhájil titul v zápase s Danielom Cormierom na akcii s názvom UFC 182 v hoteli MGM Grand Garden v Las Vegas. Jones zvíťazil po piatich kolách rozhodnutím rozhodcov a stal sa jedným z najväčších zápasníkov v histórii MMA.

 

Ale v náhodne vykonanom dopingovom teste 4. decembra, ktorý vykonala nevadská atletická komisia, Jonesov test bol pozitívny na benzoylecgonín, ktorý sa nachádza v kokaíne. Táto látka však nie je na zozname zakázaných, a tak Jones dostal na zápas s Cormierom zelenú.

 

Jones sa však k užívaniu drogy priznal. „S podporou mojej rodiny, som dnes nastúpil na odvykačku. Chcem sa ospravedlniť mojej snúbenici, mojim deťom, mojej matke, otcovi a bratom za chyby, ktoré som spravil. Taktiež sa chcem ospravedlniť UFC, trénerom, sponzorom a rovnako aj mojim fanúšikom. Odvykačku beriem veľmi seriózne,“ vyhlásil na tlačovke Jones.

 

Jonesovo rozhodnutie podporuje aj asociácia UFC, ktorá ho v jeho odvykacej kúre podporuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies