Šampión ťažkej váhy UFC Cain Velasquez zranený

NETKY.SK • 1 November 2014, 10:00 • 2 min
Šampión ťažkej váhy UFC Cain Velasquez zranený

SAN JOSÉ - Do dlho očakávaného súboj ťažkotonážnych bojovníkov, ktorý sa má uskutočniť 15.11 v Mexiku nakoniec domáci borec Cain Velasquez nenastúpi.

slovakia

left justify in out

Cain sa dosť vážne zranil v tréningovej príprave a bude musieť podstúpiť operáciu. UFC však nič nenechalo na náhodu a do zápasu proti Fabricovi Werdumovi  nastúpi Mark Hunt.

 

Caina však toto zranenie veľmi mrzí a pre svojich fanúšikov napísal toto: “Som strašne nahnevaný, veľmi som sa tešil na môj prvý zápas UFC na domácej pôde v Mexiku, kde ma všetci milujú. Budem sa snažiť dať svoje koleno čo najrýchlejšie do poriadku a dúfam, že mi UFC ešte dá príležitosť bojovať v Mexiku. Túto udalosť prídem však určite podporiť, chcem byť súčasťou domácich emócii. Mexičania sú obrovskí fanúšikovia bojových športov a určite to bude skvelá atmosféra aj bez môjho zápasu.“

Mark Hunt minulý mesiac na UFC Fight Night v Japonsku vyhral trdým knockoutom nad Royom Nelsonom. A je presvedčený, že ani Werdum ho nevyvedie z víťaznej vlny.

 

Werdum sa veľmi tešil, že má šancu vyzvať šampióna Caina, ale okolnosti mu to opäť nedopriali. Ak však vyhrá tento zápas a získa dočasný titul ťažkej váhy určite sa tomuto súboju nevyhne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies