Šampión strednej váhy Michael Bisping chce ešte jeden zápas a definitívne hodlá ukončiť kariéru!

NETKY.SK • 22 September 2017, 11:59 • 2 min
Šampión strednej váhy Michael Bisping chce ešte jeden zápas a definitívne hodlá ukončiť kariéru!

BRATISLAVA - Šampión strednej váhy Michael Bisping v nedávnom rozhovore o sebe prezradil zaujímavú informáciu. Šamión sa vyjadril, že po zápase s Georgesom St-Pierrom plánuje ukončiť aktívnu športovú kariéru. V zápase však pôjde o veľa, v hre je titul strednej váhy, a ak sa mu podarí zdoalť St-Pierra, pôjde o výrazný úspech. Bisping totiž nezápasil už celé štyri roky.

slovakia

left justify in out

"Je na to šanca, že toto bude môj posledný zápas. Neviem či po tomto zápase ešte vôbec stúpim do oktagonu. Bude to obrovský výstup! Neviem ešte, uvidíme čo prinesie budúcnosť. Je možné, že toto bude môj posledný zápas, takže ak chcete vidieť ako dostane K.O. Michael Bisping tak toto je posledná príležitosť," prehlásil Bisping.

 

Bisping (38 r.)  sa stal prvým anglickým šampiónom v UFC. Na svojom konte má 37 profesionálnych zápasov z toho 30 výhier a 7 prehier. Patrí k najskúsenejším zápasníkom UFC, v tejto organizácií absolvoval už 27 zápasov.

 

Meddzi jeho protivníkov patrili aj Rashad Evans, Dan Henderson, Wanderlei Silva, Chael Sonnen alebo Tim Kennedy. Mnoho rokov sa držal v širšej špičke, no nezaznamenal výraznejšie úspechy. Na prelom musel počkať až do roku 2016, keď v druhom vzájomnom zápase zdolal Lukea Rockholda a získal vytúžený titulový pás strednej váhy. Odvtedy mal jednu úspešnú obhajobu proti Danovi Hendersonovi.

 

Nech bude jeho rozhodnnutie akékoľvek, stane sa trvalou súčasťou vyslúžilých veteránov UFC s 27 zápasmi v najtvrdšej lige na svete. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies