Šampión NBA Barbosa je stále rýchly: Užíva to, čo kone

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 10:22 • 2 min
Šampión NBA Barbosa je stále rýchly: Užíva to, čo kone

OAKLAND - Brazílsky basketbalista Leandro Barbosa má 33 rokov, v NBA je už trinástu sezónu, ale zo svojej rýchlosti akoby nič nestratil. Vďačí za to špeciálnemu prípravku z výťažku juhoamerickej rastliny arnica do mato.

slovakia

left justify in out

 "Liečia sa ním kone. Keď sú zranené, pomáha im to rýchlo sa zotaviť, pretože musia behať," prezrádza náhradný rozohrávač tímu Golden State Warriors, s ktorým v uplynulej sezóne získal svoj prvý titul šampióna v kariére.

Ak vraj na liečivo nie ste zvyknutí, môže vám spôsobiť závrat. Svoje o tom vie aj Barbosov spoluhráč Festus Ezeli, ktorý sa podujal vyskúšať zázračný elixír. "Skoro som sa povracal. Je to jedna z tých vecí, pri ktorej potrebujem mať vedecky dokázané, že účinkuje. Lebo ináč je to odporné," tvrdí nigérijský pivot. Barbosa na svoj čarovný zelený sliz nedá dopustiť, ani lekársky tím Warriors mu nebráni v jeho užívaní. Tvrdí tiež, že sa v ňom kúpe. Taký Amar'e Stoudemire z Miami si zase pravidelne dopraje vaňu naplnenú červeným vínom, ktoré uňho vraj blahodárne vplýva na cirkuláciu červených krviniek.

Rodák zo Sao Paula Barbosa tiež ľudsky dozrel a vyhýba sa nástrahám, ktorým musel v NBA čeliť ako mladý hráč. "Snažím sa nelietať v problémoch," tvrdí brazílsky expres, ktorý si počas kariéry zarobil len na základe zmlúv s klubmi vyše 40 miliónov dolárov. Pôsobil vo Washingtone, Toronte, ale najmä Phoenixe (2003 - 2010). V tohtoročnom play-off má priemer 6,2 bodu za 13,4 minúty na palubovke. Informácie priniesol server thescore.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies