Šampión Andy Murray vynechá Davis Cup aj Monte Carlo

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 13:47 • 2 min
Šampión Andy Murray vynechá Davis Cup aj Monte Carlo

MIAMI - Britský líder svetového rebríčka tenistov vo dvojhre Andy Murray pravdepodobne vynechá 7. - 9. apríla štvrťfinále Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov na antuke v hale v Rouene proti domácim Francúzom a možno aj turnaj ATP World Tour Masters 1000 Rolex od 16. apríla na antuke v monackom Monte Carle.

slovakia

left justify in out

Počas aktuálneho "tisíckového" podujatia na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride to naznačil jeho brat Jamie, sám siedmy v renkingu štvorhry. Správu priniesol napríklad Daily Mail.

"Má nejakú trhlinu v lakti a potrebuje odpočívať. Nerátam s tým, že v tom Francúzsku bude. Bolo by, pochopiteľne, skvelé pre náš tím, ak by nám napokon predsa len pomohol. Najdôležitejšie pre Andyho však teraz je vyzdravieť, pretože mal nejaké veci. Okrem toho lakťa dávnejšie pásový opar, v Amerike bol dva-tri dni chorý... Myslím si, že mu prospeje trochu to všetko poriešiť a dopriať si dobrú pozíciu na nasledujúce tri mesiace, pretože prichádza kopa turnajov," povedal 31-ročný Jamie Murray, spolustrojca triumfu Britov v predvlaňajšom Davis Cupe.

Od súrodenca o dva roky mladší Andy Murray po sklamaní v podobe osemfinálovej prehry s Nemcom Mischom Zverevom na januárových melbournských grandslamových Australian Open získal vo februári titul v Dubaji v SAE, ale v marci nezvládol vstup do podujatia v kalifornskom Indian Wells proti Kanaďanovi Vasekovi Pospisilovi a následne sa odhlásil z Miami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies