Sampdoria sa v tabuľke postupne prepadá, Dávid Ivan chváli fanúšikov

NETKY.SK • 15 Február 2016, 13:33 • 2 min
Sampdoria sa v tabuľke postupne prepadá, Dávid Ivan chváli fanúšikov

JANOV - Futbalisti Sampdorie Janov nedokázali zvíťaziť v ostatných siedmich dueloch najvyššej talianskej súťaže (bilancia: 0 - 2 - 5), naposledy sa z plného bodového zisku v zápase Serie A tešili 5. januára v mestskom derby s FC Janov (3:2). Sobotňajšie domáce stretnute 25. kola proti Atalante Bergamo sa skončilo bezgólovou remízou.

slovakia

left justify in out

"Mali sme viacero možností na skórovanie a až do konca zápasu sme sa snažili o víťazstvo. Škoda, že sme nevyužili ponúknuté príležitosti. Som presvedčený, že sa nám podarí uspieť v ďalších ligových kolách," vyjadril sa pre portál sampnews24.com slovenský reprezentant do 21 rokov v službách Sampdorie Dávid Ivan, ktorý odohral proti Atalante celý duel a v 30. min dostal žltú kartu. Ďalší futbalista spod Tatier Milan Škriniar sledoval zápas z lavičky náhradníkov.


Klub z Janova sa postupne "prepadá" v tabuľke najvyššej súťaže, po 25. kole patrí Sampdorii v konkurencii dvadsiatky tímov až 17. miesto s 25 bodmi, tri body pred 18. v poradí a už zostupujúcim Frosinone. "Naši fanúšikovia sú však fantastickí. Neustále povzbudzujú, aj keď sa mužstvu v ostatnom období príliš nedarí bodovať. Sme im za to vďační. Urobíme všetko, aby sme ich potešili a posunuli sa v klasifikácii vyššie. Musíme byť na trávniku agresívnejší, dôraznejší, ale potrebujeme aj trochu šťastia," skonštatoval onedlho 21-ročný stredopoliar Dávid Ivan (nar. 26. februára 1995).

 

Talentovaný bratislavský rodák si vybojoval miesto v základnej zostave Sampdorie: v doterajších 25 kolách Serie A nastúpil až 18-krát a strelil jeden gól.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies