Sampaoli: FIFA musí zakázať barcelonské útočné trio MSN

NETKY.SK • 19 Január 2016, 17:31 • 2 min
Sampaoli: FIFA musí zakázať barcelonské útočné trio MSN

BARCELONA – Reprezentačný tréner Čile Jorge Sampaoli žartom poznamenal, že FIFA by mala zakázať barcelonský útočný trojzáprah Messi, Suárez, Neymar.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný tréner dodal, že útočné trio MSN je lepšie aj od ich náprotivkov z Realu Madrid, ktorí sú známy pod skratkou BBC (Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo). V prebiehajúcej sezóne nastrieľal barcelonský útok MSN spolu už 67 gólov vo všetkých súťažiach, zatiaľ čo BBC z Realu Madrid "len" 60 gólov.
 

Sampaoli upozornil, že vzťah medzi hráčmi v útoku MSN ich posúva o level vyššie, ako je individualistické trio BBC z Realu Madrid. Chvála barcelonského útoku bola taká veľká, že čilský tréner vtipne poznamenal, že by im mali zakázať spolu hrať v jednom tíme.

 

"FIFA musí zasiahnuť. Priateľstvo medzi Leom, Neymarom a Suárezom je tá najhoršia vec, čo futbalu mohla stať," žartoval Sampaoli v rozhovore pre El Pais. "Leo dokáže vyhrať zápas aj sám. Keď ho ešte podporia Neymar a Suárez, tak je táto sila vražedná a mali by ju zakázať. Rozdiel medzi útokmi Barcelony a Realu Madrid je ten, že Bale, Ronaldo a Benzema svoje schopnosti navzájom nezvyšujú, ale neutralizujú. Keď Ronaldo začne akciu, tak ju aj sám dokončí a Bale robí to isté. Benzema sa snaží robiť čo len vie, ale nie je kreatívny."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies