Sampaoli bude stáť Argentínu 1,5 milióna eur

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 13:58 • 2 min
Sampaoli bude stáť Argentínu 1,5 milióna eur

SEVILLA - Argentínska futbalová asociácia (AFA) si musí pripraviť 1,5 milióna eur, ak chce angažovať na post trénera reprezentácie Jorgeho Sampaoliho.

slovakia

left justify in out

Cenovku nalepil na šéfa svojho realizačného tímu španielsky klub FC Sevilla, konkrétne jeho prezident Pepe Castro. "Sme ochotní uvažovať jedine o uhradení kompletnej sumy zo zmluvnej klauzuly," jednoznačne vyhlásil Castro na prahu plánovaného stretnutia s prezidentom AFA Claudiom Tapiom.

Päťdesiatsedemročný kormidelník je pripravený prijať ponuku z vlasti. "Argentína ma chce obsadiť do pozície trénera národného tímu. Viesť našu reprezentáciu je odmalička mojím snom," povedal Sampaoli, ktorý vlani podpísal so Sevillou kontrakt na dva roky.

 

Niekdajší stredopoliar má skúsenosti s medzinárodným futbalom, v minulosti viedol reprezentáciu Čile. Argentína je bez hlavného kouča od apríla, keď dostal výpoveď Edgardo Bauza.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies