Samo Tomeček si užil dovolenku na Rhodose

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 14:27 • 2 min
Samo Tomeček si užil dovolenku na Rhodose

BRATISLAVA - Slovenský spevák a hudobník Samo Tomeček si posledný týždeň vychutnával dovolenku s priateľkou na slnečnom Rhodose.

slovakia

left justify in out

„Chcel som ísť pôvodne do Albánska, tam to veľmi chvália, vraj je to krásna krajina a ľudia sú tam veľmi priateľskí a vľúdni, ale tam treba pas a priateľka ho momentálne nemá, tak sme sa napokon rozhodli pre last minute v Grécku. Rozmýšľali sme najprv nad Krétou, tam som totiž ešte nikdy nebol, no napokon sme si vybrali Rhodos. Ten som naposledy navštívil v roku 1991,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Srdcovkou 30-ročného Bratislavčana je však podľa jeho slov Portugalsko. „Minulý rok som bol v Portugalsku, v Porte a musím povedať, že je to asi vo všetkom moja vysnená krajina. Je to tam úžasné, vyhovuje mi mentalita tých ľudí aj spôsob života. Čo sa týka veľkosti krajiny, je porovnateľná so Slovenskom, no obyvateľov má trošku viac a čo je veľký rozdiel, nemajú more, ale rovno oceán, čo je úžasná vec pre všetkých astmatikov. Každé ráno som dýchal ten vzduch a po dvoch-troch dňoch žiadny problém. Chcel by som ísť pozrieť aj Lisabon a ďalšie oblasti vo vnútrozemí. Portugalci sú zároveň veľmi hudobný národ, majú tam v lete strašne veľa festivalov. Na jednom sme aj boli, priamo pri oceáne, hlavným headlinerom bol vtedy John Legend. A okrem toho, že majú Portugalci blízko k hudbe, sú tam aj strašne v pohode ľudia, nikto sa nikam neponáhľa. Obchod napríklad majú otvoriť o deviatej a 9:30 pred ním stoja ľudia a obchod ešte zavretý. Niekto by si ponadával, ale väčšina ľudí je v pohode, nestresujú sa tak ako my,“ poznamenal Tomeček.

 

Mladý hudobník však exotiku k životu vraj nevyhnutne nepotrebuje. Rád totiž trávi čas aj na chalupe na Záhorí. „Mám to tam strašne rád, snažím sa tam tráviť čo najviac času. Ja som celkovo taký prírodný typ, baví ma starať sa o záhradku, to je také moje. Aj keď to tak možno nevyzerá, ale je to tak. Máme skleník, v ktorom pestujeme chilli papričky, paradajky, papriky, už sme ich tento rok aj jedli. A rád chodím do lesa. Teraz mám nový bicykel, na ktorom sa snažím jazdiť aj po vyslovene lesných trasách. Milujem prírodu, je to pre mňa únik z veľkomesta. Keďže som celoživotný Petržalčan, príroda pre mňa znamená veľký relax a čerpám z nej energiu,“ uzavrel sympatický hudobník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies