Samo Tomeček je zaľúbený ako v deň svadby a dokazuje to v novej skladbe pre manželku. Pozrite si reportáž Netiek, to sú pusinky!

NETKY.SK • 30 Október 2021, 12:00 • 2 min
Samo Tomeček je zaľúbený ako v deň svadby a dokazuje to v novej skladbe pre manželku. Pozrite si reportáž Netiek, to sú pusinky!

Spevák a skladateľ Samo Tomeček je dokonalý romantik! Pre manželku Sophie zložil pieseň Ja a Ty. Klavírnu baladu venoval svojej krásnej žene a všetkým zaľúbeným novomanželom. Pozrite si reportáž Netiek, v ktorej Samo a Sophie Tomečkovci prezradili prečo pieseň vznikala rok, kde všade sa pri nakrúcaní klipu museli vyštverať a ako sa milujú rovnako, ako v deň svadby!

slovakia

left justify in out

 

Samo Tomeček sa novinku Ja a Ty rozhodol vydať na prvé výročie svadby. Hudbu zložil sám a text napísal spolu so Suverenom za jediný večer. „Skladbu pre manželku som pôvodne plánoval zložiť už minulý rok k svadbe. Žiaľ, nestihol som to. Potom som tomu nechal voľný priebeh a jeden večer som začal hrať na klavíri, a tak vznikla táto pieseň pre moju Sophie. Skladal som ju dlhšie. Chcel som ju nahrať a naspievať tak, aby som vedel všetko naspamäť, a preto som si ju tajne hrával, keď manželka nebola doma. Samozrejme, nakoniec aj kvôli klipu a spoločnému nakrúcaniu, som ju Sophie zahral, aby mala premiéru iba ona,“ prezradil Samo.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Raper Osem a spevák Yael zverejnili novú skladbu a videoklip

 

img

 

Klip Ja a Ty má na konte režisér Peter Kanda a je plný osobných záberov Tomečkovcov. Nakrúcalo sa v lokalitách Samovej svadby v Považskom Podhradí a v okolí Považskej Bystrice „Návrat na miesta svadby bol pre nás veľmi príjemný. Vynorili sa nám krásne spomienky. Nakrúcali sme tri dni, predtým sme, samozrejme, vymýšľali scenár, takže sme sa zapájali aktívne do tvorby klipu všetci traja. Bolo to jedno z najveselších nakrúcaní, ktoré som zažil. Navzájom sme si veľmi sadli a naozaj sme sa veľa nasmiali. Zažili sme, samozrejme, aj krušné chvíle, keď som musel oboch presviedčať, aby sme sa vyškriabali na Manínsku Tiesňavu a im sa vôbec nechcelo. V Hlbokom nad Váhom sme zašli až k vodopádu, tiež sme boli na Považskom hrade, v kaštieli Burg v Považskom Podhradí. Nakrúcanie sme uzavreli na mojej prvej ZUŠ-ke Jána Albrechta v mojej rodnej Petržalke zábermi s klavírnym krídlom,“ hovorí Samo.

 

Mohlo by vás zaujať: REPORTÁŽ: Šikanu a depresie pretavila do hudby - speváčka Marina Laduda prináša horúci videoklip Some Worlds Crumble!

 

img

 

Samo a Sophie Tomečkovci sa milujú rovnako ako v deň svadby. „Ja som to aj viac menej očakávala, že mi Samko pieseň naspieva. Čakala som síce rok, ale keď mi to po prvýkrát zaspieval, bola som dojatá. Je to fantastické. Je to niečo tak od srdca a úprimné, že sa to nedá opísať slovami. Je to krásne. Samka milujem rovnako, ako v deň svadby, viac sa už nedá...“ neskrýva lásku Sophie Tomeček. „Ja som stále zamilovaný. Bez toho by som už nedokázal existovať. Pre mňa je láska v živote extrémne dôležitá. Na svadbu mám tie najkrajšie spomienky, bola naozaj čarovná. Verím, že na ňu budem do konca života spomínať rovnako,“ vyznal sa Samo.

 

Teraz už spevák a skladateľ Samo Tomeček pracuje na ďalších pesničkách a na sólovom albume, ktorý by mal vyjsť na budúci rok.  

 

 

K téme: Majk Spirit predstavuje budúcnosť v umení a technológiách!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona