Sam Smith zverejnil skladbu Drowning Shadows

NETKY.SK • 3 November 2015, 15:44 • 2 min
Sam Smith zverejnil skladbu Drowning Shadows

BRATISLAVA - Anglický spevák Sam Smith zverejnil skladbu Drowning Shadows.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na reedícii interpretovho debutového albumu In The Lonely Hour (2014) s podtitulom Drowning Shadows Edition, ktorá vyjde 6. novembra. "Ide o najsmutnejšiu skladbu, akú som kedy napísal a tiež o moju pieseň, ktorá sa najmenej hodí do rozhlasu," uviedol na margo novinky Smith v šou Zanea Lowea v rádiu Beats 1. Dvadsaťtriročný rodák z Londýna takisto prezradil, že pri písaní piesne ho inšpirovala cesta taxíkom zo štúdia, keď sa rozhodoval, či má ísť do obľúbených gej klubov alebo domov.

 

 

DROWNING SHADOWSSo happy to share a new track from the special edition of my debut album. 'In The Lonely Hour Drowning Shadows Edition' is released this Friday, but you can pre-order on iTunes, and 'Drowning Shadows' will download instantly https://po.st/zPTjYE

Posted by SAM SMITH on 3. november 2015


In The Lonely Hour: Drowning Shadows Edition bude obsahovať aj coververzie skladieb How Will I Know od Whitney Houston či Love Is A Losing Game od Amy Winehouse. Na albume bude možné počuť tiež Johna Legenda, Mary J Blige či Disclosure.


Samuel Frederick Smith sa stal známym v roku 2012 vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. O rok neskôr sa podieľal na singli La La La, ktorý vydal producent Naughty Boy a taktiež vydal EP nahrávku Nirvana. Na ňu nadviazal vlani v máji spomínaným albumom In The Lonely Hour, ktorý obsahuje single Money On My Mind, Like I Can, I'm Not The Only One či Stay With Me. Smith je víťazom ankety BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Okrem toho získal napríklad štyri Grammy, šesť MOBO Awards, tri BRIT Awards alebo tri Billboard Music Awards. Naspieval aj pieseň Writing's On The Wall pre najnovšiu bondovku Spectre, ktorá sa dostane do slovenských kín 5. novembra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies