Sam Smith zverejnil klip k piesni Leave Your Lover

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 18:10 • 2 min
Sam Smith zverejnil klip k piesni Leave Your Lover

LONDÝN - Britský spevák Sam Smith zverejnil videoklip k piesni Leave Your Lover. Dej novinky zachytáva spoločné chvíle 22-ročného Smitha s priateľmi.

slovakia

left justify in out

O réžiu klipu, v ktorom si zahrala aj modelka Daisy Lowe, sa postaral Luke Monaghan. "Na toto video som veľmi hrdý a páči sa mi. Pri nakrúcaní sme zažili veľa zábavy. Dúfam, že sa bude páčiť aj ostatným," uviedol Smith.

 

Skladba Leave Your Lover sa bude nachádzať na očakávanom debutovom albume In the Lonely Hour, ktorý spevák plánuje vydať v pondelok 26. mája. Z nahrávky pochádzajú aj single Lay Me Down, Money on My Mind a Stay with Me. 

 

Sam Smith sa narodil 19. mája 1992. Známy je napríklad vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure, za ktorú získali nomináciu na Ivor Novello Award. Podieľal sa tiež na singli La La La, ktorý v roku 2013 vydal producent Naughty Boy. Vlani v októbri mu vyšlo aj EP Nirvana. V januári zvíťazil v ankete BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka a o mesiac mu v londýnskej O2 aréne v rámci Brit Awards udelili Critics’ Choice Award. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies