Sam Smith má nového priateľa

NETKY.SK • 25 Október 2017, 16:00 • 2 min
Sam Smith má nového priateľa

BRATISLAVA - Anglický spevák Sam Smith má nového priateľa. Potvrdil to v televíznej talkshow Ellen DeGeneres.

slovakia

left justify in out

"Nie, nie som voľný, čo je šialené," vyjadril sa a ozrejmil, že jeho pocity súvisia aj s vydaním štúdiovky The Thrill Of It All, ktorá sa dostane na trh 3. novembra. "Je to zvláštne - vydať album a nebyť sám, pretože, keď som vydal In the Lonely Hour (2014), bol som taký osamelý. Teraz som obzvlášť šťastný, čo je celkom zvláštne," dodal.

Dvadsaťpäťročný rodák z Londýna počas rozhovoru neprezradil meno svojho partnera. Ako ale informuje americký magazín Us Weekly, je ním zrejme herec Brandon Flynn známy zo seriálu 13 Reasons Why (2017). Dvojicu nedávno videli spolu na verejnosti, pričom sa držali za ruky a bozkávali sa.

Samuel Frederick Smith sa stal známym v roku 2012 vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. O rok neskôr sa podieľal na singli La La La, ktorý vydal producent Naughty Boy a taktiež vydal EP nahrávku Nirvana. Na ňu nadviazal albumom In The Lonely Hour (2014), ktorý obsahuje single Money On My Mind, Like I Can, I'm Not The Only One či Stay With Me. Smith je víťazom ankety BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Okrem toho získal napríklad štyri Grammy, šesť MOBO Awards, tri BRIT Awards alebo tri Billboard Music Awards. Nahral aj pieseň Writing's On The Wall pre bondovku Spectre (2015), ktorá mu vyniesla Oscara a Zlatý glóbus.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies