Sam Smith je úžasný človek, myslí si Mary J Blige

NETKY.SK • 19 Apríl 2015, 09:23 • 2 min
Sam Smith je úžasný človek, myslí si Mary J Blige

USA - Americká speváčka Mary J Blige je nadšená z anglického speváka Sama Smitha, ktorý sa rovnako ako Disclosure, Emeli Sandé, Sam Romans či Naughty Boy, podieľal na jej ostatnom albume The London Sessions (2014).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročná rodáčka z New Yorku to uviedla v rozhovore pre magazín People. „Sam je veselá kopa, mám ho rada, pretože je taký zraniteľný, dovolí vám však nahliadnuť do svojho vnútra. Je to úžasný človek, má dobré srdce. Páči sa mi tá chémia, ktorá medzi nami je. Jeden v druhom vidíme kus seba samých,“ vyjadrila sa interpretka, o ktorej Sam Wrench nakrútil dokument The London Sessions. Snímku, v ktorej sa objavil Smith i zvyšní spomínaní hudobníci, predstavili v premiére vo štvrtok počas Tribeca Film Festivalu.


Mary J. Blige vydala prvý album What's The 411? v roku 1992. V júni minulého roka ponúkla soundtrack Think Like a Man Too a v novembri uviedla na trh spomínanú, zatiaľ poslednú štúdiovku The London Sessions. Doteraz sa jej podarilo predať viac než 50 miliónov kópií albumov a 15 miliónov kópií singlov. Blige je podľa amerického týždenníka Billboard najúspešnejšou r'n'b interpretkou ostatného štvrťstoročia, pričom americký dvojtýždenník Rolling Stone ju zaradil do svojho rebríčka 100 najlepších spevákov a speváčok všetkých čias. Ako jedinej sa jej podarilo získať Grammy v kategóriách pop, rap, gospel aj r'n'b. Na konte má deväť cien Grammy, získala tiež štyri American Music Awards, desať Billboard Music Awards alebo dve World Music Awards.


Samuel Frederick „Sam“ Smith je známy napríklad aj vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. Podieľal sa tiež na singli La La La, ktorý v roku 2013 vydal producent Naughty Boy. V októbri 2013 mu vyšlo EP Nirvana a vlani debutový album In The Lonely Hour, ktorý obsahuje úspešné single Stay with Me, Money On My Mind či I'm Not The Only One. Nahrávka sa dostala na vrchol britského albumového rebríčka. Smith zvíťazil v ankete BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. V rámci BRIT Awards mu tiež minulý rok udelili Critics' Choice Award. Získal aj štyri MOBO Awards. Na konte má tiež štyri ceny Grammy v kategóriách Nahrávka roka (Stay with Me (Darkchild Version)), Skladba roka (Stay with Me (Darkchild Version)), Najlepší popový vokálny album (In The Lonely Hour) a Najlepší nováčik.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies