Sam Smith a Brandon Flynn sa rozišli

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 15:59 • 2 min
Sam Smith a Brandon Flynn sa rozišli

BRATISLAVA - Anglický spevák Sam Smith sa údajne rozišiel so svojím priateľom, americkým hercom Brandonom Flynnom. Informoval o tom britský denník The Sun s odvolaním sa na zdroj blízky interpretovi.

slovakia

left justify in out

Podľa neho sa 26-ročný rodák z Londýna a jeho 24-ročný partner, známy najmä zo seriálu 13 Reasons Why (2017), rozišli minulý týždeň. "Obaja sú zaneprázdnení svojimi kariérami a nanešťastie im to nevyšlo. Sam je zjavne zničený. Toto je najvýznamnejší vzťah, aký kedy mal," vyjadril sa anonym. Americký magazín People sa ohľadom rozchodu obrátil na zástupcov oboch umelcov, tí však situáciu zatiaľ nekomentovali.

Smith s Flynnom tvorili pár približne deväť mesiacov. Po prvý raz ich videli na verejnosti bozkávať sa a držať sa za ruky vlani v októbri v New Yorku, v ten istý mesiac boli spolu aj na divadelnom predstavení Dear Evan Hansen na Broadwayi. Svoj vzťah udržiavali zväčša mimo očí verejnosti. V čase, keď The Sun zverejnil správu o ich rozchode, sa dvojica prestala navzájom sledovať na službe Instagram a Smith dokonca zo svojho tamojšieho účtu vymazal všetky fotografie s Flynnom.

Samuel Frederick Smith sa stal známym v roku 2012 vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. O rok neskôr sa podieľal na singli La La La, ktorý vydal producent Naughty Boy a taktiež vydal EP nahrávku Nirvana. Na ňu nadviazal albumami In The Lonely Hour (2014) a The Thrill Of It All (2017). Smith je víťazom ankety BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Okrem toho získal napríklad štyri Grammy, šesť MOBO Awards, tri BRIT Awards alebo tri Billboard Music Awards. Nahral aj pieseň Writing's On The Wall pre bondovku Spectre (2015), ktorá mu vyniesla Oscara a Zlatý glóbus.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies