Salzburg našiel náhradu za zraneného Šventa, prichádza Nór Valon Berisha

NETKY.SK • 27 Júl 2012, 07:11 • 2 min
Salzburg našiel náhradu za zraneného Šventa, prichádza Nór Valon Berisha

Salzburg našiel náhradu za zraneného Šventa, prichádza Nór Valon Berisha - Futbal Rakúsky futbalový klub Red Bull Salzburg získal náhradu za zraneného slovenského reprezentanta Dušana Šventa. Vo štvrtok sa dohodol na štvorročnom kontrakte s opciou na ďalš

slovakia

left justify in out

img

Rakúsky futbalový klub Red Bull Salzburg získal náhradu za zraneného slovenského reprezentanta Dušana Šventa.
      Vo štvrtok sa dohodol na štvorročnom kontrakte s opciou na ďalšiu sezónu s 19-ročným päťnásobným nórskym reprezentantom Valonom Berishom z Vikingu Stavanger.
      "Berisha prichádza ako náhrada za dlhodobo zraneného Dušana Šventa, môže však zaujať aj post Brazílčana Leonarda," napísal internetový portál noen.at.
      Kontrakt s rovnakými podmienkami podpísal aj Berishov krajan, 19-ročný Havard Nielsen z tímu Vaalerenga Oslo.
      "Sú to bojovníci. Vedia, kedy prišiel ich čas bojovať o kariéru," povedal športový riaditeľ Ralf Rangnick. "Berisha a Nielsen sú hráči na pozície, v ktorých máme z rôznych dôvodov nedostatky," doplnil ho tréner Roger Schmidt.
      Švento si v minulotýždňovom zápase 2. predkola Ligy majstrov na ihrisku luxemburského F91 Dudelange (0:1) roztrhol krížny a postranný väz v ľavom kolene. Stredopoliar rakúskeho majstra sa neobjaví na trávniku až šesť mesiacov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies