Salma Hayeková priznala, že Weinstein bol jej nočnou morou

NETKY.SK • 14 December 2017, 08:05 • 2 min
Salma Hayeková priznala, že Weinstein bol jej nočnou morou

NEW YORK - Salma Hayeková, herečka mexického pôvodu, bola tiež - podľa vlastných slov - obeťou Harveyho Weinsteina, známeho filmového producenta, ktorý čelí niekoľkým obvineniam zo sexuálneho zneužívania.

slovakia

left justify in out

Hayeková (51) priznala, že Harvey Weinstein bol aj jej nočnou morou, pričom opísala desiatky prípadov, keď ju nútil k sexuálnemu kontaktu. Na jej odmietnutie údajne reagoval nahnevane a násilnícky. "Nemyslím si, že by existovalo niečo iné, čo by nenávidel viac než slovo 'nie'," vyhlásila. Raz sa jej dokonca vyhrážal smrťou, uviedla herečka.

 

O Weinsteinovom správaní Hayeková roky mlčala. Prehovoriť sa rozhodla po tom, ako niekoľko žien vznieslo voči nemu podobné obvinenia, ktoré mali rôzny charakter: od sexuálneho zneužívania až po znásilnenie.

 

Hollywoodsky magnát následne dostal výpoveď z producentskej spoločnosti, ktorú spoluzakladal a boli mu odobrané rôzne významné ocenenia. Weinstein sa k nevhodnému sexuálnemu správaniu priznal, no obvinenia zo znásilnenia alebo vynúteného pohlavného styku však popiera.

 

Od prepuknutia škandálu začiatkom októbra tohto roku Weinsteina obvinilo už viac ako 80 žien.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies