Salma Hayek sa zranila počas nakrúcania filmu Drunk Parents

NETKY.SK • 7 Február 2016, 12:24 • 2 min
Salma Hayek sa zranila počas nakrúcania filmu Drunk Parents

USA - Mexicko-americká herečka Salma Hayek sa zranila počas nakrúcania snímky Drunk Parents režiséra Freda Wolfa.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročnú rodáčku z mesta Coatzacoalcos museli hospitalizovať pre malé zranenie hlavy.

 

Herečka o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu s dvoma lekármi, ktorým sa poďakovala za starostlivosť. "Museli ma z pľacu previezť na pohotovosť pre malé zranenie hlavy. Nanešťastie, moje oblečenie sa do nemocnice vôbec nehodilo," uviedla Hayek, ktorá mala na sebe odev s motívom od pol pása nahej ženy s prekrytými prsníkmi.


Salma Hayek je známa napríklad zo snímok Desperado (1995), Od súmraku do úsvitu (1996), Frida (2002), Vtedy v Mexiku (2003), Spýtaj sa prachu (2006), Sexi Pistols (2006), Dospeláci (2010), Divosi (2012) či Dospeláci 2 (2013). Za stvárnenie mexickej maliarky Fridy Kahlo má na konte niekoľko nominácií na prestížne ocenenia, ako Oscar, Zlatý Glóbus, Screen Actors Guild Award či BAFTA. Za réžiu televízneho filmu Zázrak Maldonádo (2003) získala Daytime Emmy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies