Salma Hayek sa nebojí starnutia

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 08:06 • 2 min
Salma Hayek sa nebojí starnutia

LOS ANGELES - Mexická herečka Salma Hayek nemá obavy zo starnutia. Štyridsaťosemročná rodáčka z mesta Coatzacoalcos v rozhovore pre britský denník Daily Mirror prezradila, že blížiaca sa päťdesiatka jej už nerobí starosti.

slovakia

left justify in out

"Keď som sa kedysi pokúšala predstaviť si, ako budem vyzerať a aký bude môj život, keď dosiahnem takýto vek, veľmi som sa bála. Myslela som si, že budem vyzerať staro, no miesto toho som so svojím výzorom spokojná. Ženy po príliš mnoho generácií trpeli hrozným klamstvom, podľa ktorého je päťdesiatka akoby ste spadli z útesu. Našťastie sme tomu prestali veriť. Päťdesiatka je úžasný vek, môžeme byť veľmi produktívne a šťastné a nemusíme sa cítiť ničím obmedzované. Uvedomila som si, že aj keď budem mať 50, stále môžem byť krásna a atraktívna," uviedla herečka.

 

Salma Hayek je známa napríklad zo snímok Desperado (1995), Od súmraku do úsvitu (1996), Frida (2002), Vtedy v Mexiku (2003), Spýtaj sa prachu (2006), Sexi Pistols (2006), Dospeláci (2010), Divosi (2012) či Dospeláci 2 (2013). Za stvárnenie mexickej maliarky Fridy Kahlo má na konte niekoľko nominácií na prestížne ocenenia, ako Oscar, Zlatý Glóbus, Screen Actors Guild Award či BAFTA. Za réžiu televízneho filmu Zázrak Maldonádo (2003) získala Daytime Emmy. Jej manželom je francúzsky miliardár François-Henri Pinault, ktorého si vzala v roku 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies