Sally Pressman si zahrá v seriáli Kde bolo, tam bolo

NETKY.SK • 22 September 2014, 14:04 • 2 min
Sally Pressman si zahrá v seriáli Kde bolo, tam bolo

NEW YORK - Americká herečka a tanečnica Sally Pressman, známa zo seriálu Army Wives (2007 - 2013), si zahrá v štvrtej sérii televízneho projektu Kde bolo, tam bolo (2011).

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z New Yorku o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Kde bolo, tam bolo... boli raz príčesky, umelé riasy a dlhé šaty... a veľmi šťastná herečka," napísala. O akú úlohu pôjde, však neuviedla.

 

Vo štvrtej sezóne sa objavia viaceré nové postavy, medzi ktorými by nemali chýbať hrdinovia a hrdinky z rozprávky Ľadové kráľovstvo (2013). Princeznú Elsu si zahrá Georgina Haig a jej sestru Annu stvárni Elizabeth Lail. Kristoffa bude hrať Scott Michael Foster a v úlohe princa Hansa sa objaví Tyler Jacob Moore. Okrem nich sa v projekte ukáže aj Frances O'Connor ako matka Belle. Televízia ABC plánuje novú sériu v premiére uviesť 28. septembra. 

 

Sally Pressman je okrem spomínaného seriálu Army Wives známa napríklad aj z hororu The Dread (2007) alebo romantickej komédie Kamarátove dievča (2008). Vlani sa objavila aj v seriáli Škandál (2012). V roku 2011 sa vydala za producenta, scenáristu a herca Davida Claytona Rogersa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona