Sallah uprednostnil rodinu pred futbalom a dostal koronavírus! Aká bola reakcia trénera Liverpoolu Kloppa?

NETKY.SK • 21 November 2020, 11:52 • 2 min
Sallah uprednostnil rodinu pred futbalom a dostal koronavírus! Aká bola reakcia trénera Liverpoolu Kloppa?

LIVERPOOL - Tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Nemec Jürgen Klopp prezradil, že s egyptským útočníkom Mohamedom Salahom si vydiskutoval okolnosti jeho nákazy koronavírusom počas ligovej prestávky vyhradenej pre potreby národných tímov.

slovakia

left justify in out

Rodina pred prácou 

Elitný zakončovateľ sa počas minulého týždňa zúčastnil na svadbe svojho brata a po oslave, na ktorej nemal prekrytie horných dýchacích ciest, mal pozitívny test na ochorenie COVID-19. Nenastúpil preto na súboje svojej krajiny v kvalifikácii o postup na Africký pohár národov. Klopp neplánuje žiadne disciplinárne opatrenia voči Salahovi.

 

img

 

Sám tréner by sa takému podujatiu vyhol 
"Je to medzi Moom a mnou. Zhovárali sme sa o tom a ja som v poriadku s jeho vysvetlením," prezradil Klopp. Priznal však, že on sám v súvislosti s prevenciou pred nákazou koronavírusom v lete vynechal rôzne oslavy priateľov či rodinných príslušníkov.

 

"Na kamarátovej narodeninovej oslave malo byť približne päťdesiat osôb. Na poslednú chvíľu som sa rozhodol tam neísť. V tom čase také akcie boli v Nemecku povolené, ale šlo len o narodeniny a bolo to vonku. Aj tak som nešiel," informoval Klopp.

 

 

Izolácia po dvoch pozitívnych testoch
Prvý pozitívny test na koronavírus mal Mohamed Salah minulý piatok, ochorenie COVID-19 u neho potvrdil aj opakovaný test v stredu. Egypťan bol medzitým v izolácii, najprv v hotelovej izbe v Káhire a neskôr aj rezorte el-Gouna na okraji Hurgady.

 

 

Vynechá minimálne jeden zápas 

V piatok sa Salah vrátil do Anglicka a do tréningového procesu sa vráti až vtedy, keď jeho test bude negatívny. Vynechá tak nedeľňajší ligový zápas doma proti Leicesteru a otázny je jeho štart počas nasledujúceho týždňa v Lige majstrov proti talianskej Atalante Bergamo. "Cíti sa dobre a nemá žiadne príznaky ochorenia," dodal Klopp.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona