Salátov spoluhráč Kisenkov pľul na rozhodcu, nezahrá si 6 zápasov

NETKY.SK • 11 December 2013, 17:52 • 2 min
Salátov spoluhráč Kisenkov pľul na rozhodcu, nezahrá si 6 zápasov

MOSKVA - Futbalový obranca ruského Tom Tomsk Vladimir Kisenkov nezvládol psychicky ligový zápas a prehru 0:2 s Terekom Groznyj. Opľul v ňom hlavného rozhodcu a disciplinárna komisia Ruskej futbalovej únie (RFU) tak spoluhráčovi slovenského reprezentanta Kornela Salátu naparila dištanc na šesť zápasov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Kisenkov dostal druhú žltú, resp. červenú kartu potom, ako si odpľul smerom k hlavnému arbitrovi Alexandrovi Jegorovovi v 73. minúte zápasu. Nováčik z Tomsku dohrával v deviatich, keď v nadstavenom čase vylúčil rozhodca aj českého brankára Petra Vašeka. Tomsk je v tabuľke na 13. mieste s 15 bodmi z 19 zápasov. V roku 2009 sa vyhol krachu pre obrovské dlhy iba preto, lebo vtedajší premiér Vladimir Putin nariadil siedmym najväčším ropným a elektrikárskym ruským firmám, aby ho finančne zachránili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies