Saláta predĺžil kontrakt so Slovanom, v hľadáčiku Droppa s Kerbrom

NETKY.SK • 5 Január 2017, 12:18 • 2 min
Saláta predĺžil kontrakt so Slovanom, v hľadáčiku Droppa s Kerbrom

BRATISLAVA - Kapitán futbalového ŠK Slovan Bratislava Kornel Saláta napokon v prebiehajúcom zimnom prestupovom období nezmení svojho zamestnávateľa, s vedením "belasých" sa dohodol na novej dvojročnej zmluve. Informuje o tom web Slovana.

slovakia

left justify in out

Saláta začiatkom týždňa pripustil odchod z Pasienkov v rozhovore pre portál sport24.sk, čoskoro 32-ročný stopér (nar. 24. januára 1985) po skončení ostatného kontraktu rokoval o predĺžení spolupráce a skonštatoval, že má ponuky z Turecka, Poľska či Maďarska. Legionárčil dosiaľ iba v Rusku, hrával za FK Rostov a Tom Tomsk.

"Som veľmi šťastný, že som predĺžil kontrakt so Slovanom Bratislava. Mal som nejaké ponuky zo zahraničných klubov, no mojou prioritou bolo zostať tu a pokračovať v načatej práci. V kabíne sme dobrá partia a som presvedčený, že klub je na správnej ceste. Ukázať to chceme už v jarnej časti sezóny," skonštatoval účastník MS 2010 a ME 2016, ktorý odohral v drese slovenskej reprezentácie 40 zápasov.

Ako je známe, Slovan už ukončil spoluprácu s juhoafrickým stredopoliarom Granwaldom Scottom. "Belasí" podľa informácií na svojom webe rokujú o rozviazaní zmluvy s gréckym obrancom Vasileiosom Pliatsikasom a evidujú záujem zo strany holandských klubov o obrancu Lorenza Burneta. Slovan tiež potvrdil rokovania o príchode dvoch Čechov - defenzívneho stredopoliara Lukáša Droppu a ofenzívneho záložníka Milana Kerbra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies