Saláma pomohla polícii v Nemecku vypátrať zlodeja po 9 rokoch od lúpeže

NETKY.SK • 12 Marec 2021, 14:07 • 2 min
Saláma pomohla polícii v Nemecku vypátrať zlodeja po 9 rokoch od lúpeže

BERLÍN - V poslednej dobe sa to priam hemží kurióznymi prípadmi. Polícia našla po 9 rokoch páchateľa vďaka DNA zo salámy z miesta činu.

slovakia

left justify in out

Nemecká polícia vyriešila deväť rokov starú lúpež pomocou DNA, ktorá zostala na nezjedenej saláme. neuviedli o aký druh salámy šlo. DNA sa zhodovala s DNA muža, ktorého zadržali vo Francúzsku pre iný trestný čin.

 

img

Polícia v západonemeckom meste Schwelm vo štvrtok informovala, že saláma patrila okradnutej osobe a podozrivý si z nej počas vlámania v marci 2012 odhryzol. Vyšetrovateľov nedávno upozornili, že francúzska polícia odobrala zodpovedajúcu vzorku DNA mužovi zapojenému do násilného trestného činu.

 

Podobný článok: Ľudia prestávajú rešpektovať vládne nariadenia. Polícia vyzbierala na pokutách viac ako 300 tisíc eur


Podozrivý 30-ročný Albánec však podľa schwelmskej polície zostáva na slobode a zrejme unikne trestu. Premlčacia doba pre vlámanie vypršala, čo znamená, že ho pravdepodobne nevydajú do Nemecka.
 

Mohlo by vás zaujímať: Ďalšia zločinecká kuriozita. Polícia hľadá zlodeja asfaltovej hmoty



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies