Salah sa dohodol s FC Liverpool na novom dlhoročnom kontrakte

NETKY.SK • 2 Júl 2018, 10:29 • 2 min
Salah sa dohodol s FC Liverpool na novom dlhoročnom kontrakte

Liverpool - Egyptský futbalista Mohamed Salah podpísal s anglickým klubom FC Liverpool nový päťročný kontrakt. S 32 gólmi najlepší strelec uplynulej sezóny Premier League je súčasťou kádra "The Reds" od júna 2017.

slovakia

left justify in out

"Liverpool verí v neho a on verí v Liverpool. Pre Mohameda je to odmena za všetko, čo urobil pre klub v predchádzajúcej sezóne a veríme, že bude v našom klube ďalej rásť a zlepšovať sa. Chceme, aby talenty z celého sveta našli svoj domov na Anfielde a naplnili tu svoje sny," citoval portál bbc.co.uk trénera LFC Jürgena Kloppa.

 

Dvadsaťšesťročný útočník bol členom reprezentačného výberu Egypta na MS 2018 v Rusku. "Faraóni" však prehrali všetky tri zápasy v A-skupine, keď nestačili postupne na Uruguaj, Rusko a Saudskú Arábiu. Afričania strelili na šampionáte iba dva góly, oba zaznamenal práve Salah.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies