Sajfovi po pirátskom vysielaní pomohla podpora fanúšikov: Takýto je jeho trest

NETKY.SK • 23 September 2015, 10:54 • 2 min
Sajfovi po pirátskom vysielaní pomohla podpora fanúšikov: Takýto je jeho trest

BRATISLAVA – Známy moderátor Fun rádia Matej „Sajfa“ Cifra (36) už pozná svoj ortieľ za pirátske vysielanie, počas ktorého sa zamkol v štúdiu a púšťal poslucháčom piesne na želanie. Moderátor si myslel, že dostane pokutu v najhoršom mu hrozil vyhadzov.

slovakia

left justify in out

Minulú stredu sa Sajfa zavrel v rádiu a púšťal poslucháčom piesne na želanie. Jeho šéfovia o tom nemali ani poňatia, že sa takéto niečo chystá. „Prišiel som z dovolenky, plný dojmov a šťastia a chcel som to zdieľať s ľuďmi. Chápem, že máme v rádiu nejaké pravidlá, ale som za to, aby sa niekedy pravidlá porušovali. Robil som to hlavne pre ľudí a podľa ich ohlasov na sociálnych sieťach sa im moje pirátske vysielanie páčilo," povedal samotný moderátor pre netky.sk. Z pirátskeho vysielania si Sajfa spravil aj videozáznam.

 

 

 

Piratske vysielanie!!!!!

Posted by Sajfa on Wednesday, September 16, 2015

 

Na druhý deň sa ocitol u šéfa „na koberčeku“ a bol dočasne suspendovaný. Moderátor si aj z tohto stretnutia spravil videozáznam. O jeho osude vo Fun rádiu sa rozhodlo včera. "Pravdepodobne dostanem nejakú pokutu," povedal pre netky.sk na margo trestu Sajfa.

 

 

 

U šéfov na koberčeku...

Posted by Sajfa on Thursday, September 17, 2015

 

Moderátorove pirátske vysielanie si získalo veľkú podporu fanúšikov na facebooku a poslucháči rádia sa postavili za svojho obľúbeného moderátora. Táto podpora aj dosť zavážila pri rozhodovaní vedenia o osude moderátora. 

 

 

 

 

„Otvorene sme si všetko vydiskutovali, jeho pripomienky sme zobrali na vedomie a sám uznal, že si mohol nájsť aj inú cestu, ako ich vyjadriť. Nemôžeme taktiež ignorovať neuveriteľnú podporu zo strany poslucháčov... Sajfa sa teda zajtra – 23. 9. – opäť vracia do popoludňajšieho vysielania,” píše sa v oficiálnom dokumente na webe Fun rádia. 

 

Sajfa sa tak už dnes objaví v éteri Fun rádia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies