Sajfovi hrozí za pirátske vysielane vyhadzov z Fun rádia, poslucháči stoja za ním

NETKY.SK • 18 September 2015, 15:32 • 2 min
Sajfovi hrozí za pirátske vysielane vyhadzov z Fun rádia, poslucháči stoja za ním

BRATISLAVA – Známy moderátor Matej „Sajfa“ Cifra (36) možno po dlhých rokoch skončí vo Fun rádiu. Môže za to jeho zmysel pre dobrodružstvo, keď sa zamkol v štúdiu a robil si, čo chcel.

slovakia

left justify in out

Sajfa sa totiž v stredu zamkol vo vysielacom štúdiu a hral poslucháčom piesne na želanie. Týmto svojím výstrelkom porušil všetky pravidlá rádia a dokonca video „pirátskeho vysielania“ zverejnil aj na svojom Facebooku.

 

 

 

Piratske vysielanie!!!!!

Posted by Sajfa on Wednesday, September 16, 2015

 

Na druhý deň ráno si Sajfu zavolal generálny riaditeľ „na koberček“ a Sajfa až do odvolania v rádiu domoderoval. Údajne vedenie zvažuje aj výpoveď. Odvážny moderátor zverejnil zo stretnutia s vedením video na svoj Facebook.

 

 

 

U šéfov na koberčeku...

Posted by Sajfa on Thursday, September 17, 2015

 

Mnohí ľudia na facebooku si myslia, že ide len o marketingový ťah o čom môžu svedčiť aj zverejnené videá na moderátorovej fanúšikovskej stránke. Sajfa však tvrdí, že to bolo spontánne a nič neplánoval a dokonca by „takýchto úletov v rádiu prijal viac“.

 

Sajfa pre netky.sk okomentoval celý "incident": „Prišiel som z dovolenky, plný dojmov a šťastia a chcel som to zdieľať s ľuďmi. Chápem, že máme v rádiu nejaké pravidlá, ale som za to, aby sa niekedy pravidlá porušovali. Robil som to hlavne pre ľudí a podľa ich ohlasov na sociálnych sieťach sa im moje pirátske vysielanie páčilo."

 

Na margo svojho trestu si myslí, že mu vyhadzov nehrozí. "Pravdepodobne dostanem nejakú pokutu," uzavrel známy moderátor.

 

Moderátor si momentálne užíva voľno a na Facebooku sa za neho dokonca postavil aj jeho fanúšikovia.

 

 

 

Na "dobu neurčitú" mám poobede opať voľno... Budem s Molly, kto sa pridá??

Posted by Sajfa on Thursday, September 17, 2015

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona